Novosti

S Vatrom plešemo Tango već osamnaest tjedana

Očito su i ljetni mjeseci suđeni  Vatri  i njihovom singlu Tango kojeg radijski urednici  i dalje često puštaju, a publika vrlo rado sluša jer je ponovno, čak osamnaesti put ova pjesma na tronu službene nacionalne liste , HR TOP 40.

Petru Graši visoki ulaz na HR TOP 40, Vatra i dalje na vrhu

Visoki ulaz i to odmah na drugo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova HR TOP 40 zabilježio je Petar Grašo s pjesmom Uvik isti.

Preminuo skladatelj Tomislav Simović

U Zagrebu je 10. srpnja 2014. u 83. godini života preminuo hrvatski glazbenik Tomislav Simović, jedan od najznačajnijih i najnagrađivanijih hrvatskih skladatelja filmske glazbe. Autor je teme Profesora Baltazara, vjerojatno najpoznatije skladbe u povijesti hrvatskog filma.

Priopćenje Upravnog odbora Porina

Vezano uz javnu izjavu Marka Perkovića Thompsona da je tek na dan Porina pozvan da nazoči dodjeli Diskografske nagrade Porin, Upravni odbor Porina ovim putem ističe da je zadaća nakladnika, u ovom slučaju tvrtke Croatia records, da obavijesti nominiranog izvođača o nominaciji te ga pozove na dodjelu nagrade Porin.

Svi i dalje plešu u ritmu Vatrinog 'Tanga'

Posljednji tjedan lipnja nije zabilježio prevelike promjene na vrhu HR TOP 40, pa su tako Vatra i pjesma Tango opet bili najsviraniji singl domaćeg radijskog etera.

Nikša Bratoš novi je predsjednik HGU-a

Za novog predsjednika HGU-a izabran je Nikša Bratoš, a za predsjednicu Glavnog odbora izabrana je Mirela Priselac – Remi.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!