Novosti

Tony Cetinski prvi, Vatra opet pri samom vrhu

U tjednu od 16. do 22. siječnja Tony Cetinski vratio se na prvo mjesto HR TOP 40 i to s pjesmom Krik, koja je ponovno bila najslušaniji aktualni radijski singl domaćeg etera.

Massimo ponovno na vrhu HR TOP 40

Na prijelazu iz 2014. u 2105. godinu Massimo je uspio smijeniti Vatru i s pjesmom Ispod nekog drugog neba zauzeti tron službene nacionalne liste radijskih singlova.

Vatra završila godinu na vrhu HR TOP 40

Stigli smo i do kraja 2014. godine, točnije 52. tjedna službene nacionalne liste HR TOP 40 kojom je vladala Vatra.

Vatra s 'Tangom' i 'Saturnom' na vrhu HR TOP 40

Vatra je prošlog tjedna s aktualnim singlom Saturn ponovno zauzela vrh službene nacionalne liste radijskih singlova. A iz tjedna u tjedan uspjeh nastavljaju i s pjesmom Tango

Finale HR demo kluba

Pozivamo vas na finale mjeseca prosinca HR demo kluba koje će se održati u srijedu, 17. Prosinca u 21 h u Malom pogonu Tvornice kulture.

Neuhvatljiva Vatra i dalje na prvom mjestu HR TOP 40

Stigli smo i do pedesetog tjedna službene nacionalne liste radijskih singlova, a Vatra je odlučila i ovog tjedna biti vodeća i to ponovno s pjesmom Saturn.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!