Novosti

Zašto i glazbenici trebaju doći na Summit kreativnih i kulturnih industrija

Glazbenici koje zanima utjecaj glazbenih servisa YouTube i Deezer na njihove honorare ili plasman njihove glazbe medijima u okviru novog projekta kojeg razvijaju njihove udruge, ne bi smjeli propustiti Summit kreativnih i kulturnih industrija.

Massimo i '1 dan ljubavi' osvojili HR TOP 40

Protekli tjedan bio je vrlo uspješan za Massima koji je s pjesmom 1 dan ljubavi uspio osvojiti srca publike, ali i radijskih urednika i zauzeti sami vrh službene liste domaćih radijskih singlova

Repassage pobjednik finala ožujka HR demo kluba

Swing jazz sastav Repassage glatko je uplovio u završnicu HR demo kluba. Bend koji svira neuobičajeni žanr za hrvatske prilike unio je u Mali pogon Tvornice kulture odličnu energiju.

HR TOP 40: Boris Novković opet broj 1

Boris Novković i prošlog je tjedna harao hrvatskim radijskim eterom i s najnovijim singlom Reci mi stigao do najvećeg broja slušatelja u zemlji.

Boris Novković s novom pjesmom izravno na broj 1 HR TOP 40

Službena lista radijskih singlova koja mjeri popularnost aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave), donosi iznenađujući plasman za novu pjesmu Borisa Novkovića.

Brojni glazbenici ustali za glazbu!

Moto 'Ustani, zauzmi se. Za glazbu!' širi se po cijeloj Hrvatskoj – uz renomirane domaće autore i izvođače, u kampanju glazbeničkih udruga HDS-a, HDS ZAMP-a, HGU-a i HUZIP-a, potaknutu WIPO-ovom inicijativom, uključili su se i ostali čimbenici glazbene industrije, od vlasnika izdavačkih kuća preko producenata i ton majstora, pa do glazbenih novinara i kritičara.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!