Novosti

Rokanje po eteru – premijera novih pjesama RockOff festival

Pjesme s RockOff festivala od ovog su tjedna zaplovile radijskim eterom – 18 izvođača predstavit će se na najslušanijim domaćim radijskim postajama s potpuno novim skladbama snimljenim ekskluzivno za RockOff.

Predstavljanje projekta Europe for festivals – Festivals for Europe

Europska udruga festivala i Hrvatsko društvo skladatelja pozivaju Vas na predstavljanje međunarodnog projekta Europe for festivals – Festivals for Europe.

Gretta i Geby na korak do Vatre

Iako ove godine slave desetu obljetnicu ovo im je prvi duet, ali itekako uspješan. Suradnja Grette s pjevačicom Martinom Geber u pjesmi Malena stigla je na samo korak do vrha HR TOP 40.

Vatra, Belan i Colonia najemitiraniji

U tjednu od 22. do 28. kolovoza, sam vrh HR TOP 40 i dalje nije doživio izmjenu. Na prvom je mjestu ponovno Vatrin hit Tango, na drugom pjesma Daj mi daj koju izvode Neno Belan & Fiumensi, ali je zato visoki skok s 15. na 3. mjesto zabilježila Colonia i to sa svojim posljednjim siglom naziva Feniks.

Vatra i dalje neuhvatljiva

Tjedan od 15. do 21. kolovoza i dalje nam nije donio promjene na vrhu službene nacionalne liste radijskih singlova. Naime, nakon što su postali rekorderi, oni su i dalje odlučili biti nedostižni, pa tako već 22. tjedan grupa Vatra s Tangom drži vrh HR TOP 40.

'Tango' i dalje najemitiranija domaća pjesma

Tjedan od 8. do 14. kolovoza ponovno je bio uspješan za grupu Vatra jer je njihova pjesma Tango opet bila najemitiranija na 80 radijskih postaja.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!