Novosti

Jazz.hr/jesen – najbolje od hrvatskog i europskog jazza

Ovogodišnji festival Jazz.hr/jesen održat će se od 22. do 25. listopada u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, a posjetitelji će imati priliku uživati u pravim poslasticama aktualne hrvatske i europske jazz scene.

Silente, Mjuzikl i Radio Luksemburg otvaraju RockOff festival!

Seriju koncerata RockOff festivala u Malom pogonu zagrebačke Tvornice ovog će petka, 3. listopada, započeti Mjuzikl, Radio Luksemburg i Silente.

3. Natjecanje Papandopulo

Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo održat će se od 30. rujna do 3. listopada u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u kategorijama violončela, kontrabasa, gitare i udaraljki. Finale natjecanja održat će se u petak 3. listopada uz proglašenje nagrađenih u 18.00 sati.

Nina Badrić s 'Vjetrenjačama' prva na HR TOP 40

U tjednu od  19. do 25 rujna dogodila se velika promjena na službenoj nacionalnoj listi radijskih singlova. Nakon što je Vatra punih 25 tjedana s Tangom vladala domaćim eterom, ovaj je put njihovo mjesto zauzela Nina Badrić sa svojim najnovijim singlom Vjetrenjače.

Najviši ulaz za Ninu Badrić i Songkillerse

Iako je i ovaj put prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova pripalo Vatri i Tangu, najviši ulaz i to odmah na drugo mjesto napravila je Nina Badrić s pjesmom Vjetrenjače.

Rokanje po eteru – premijera novih pjesama RockOff festival

Pjesme s RockOff festivala od ovog su tjedna zaplovile radijskim eterom – 18 izvođača predstavit će se na najslušanijim domaćim radijskim postajama s potpuno novim skladbama snimljenim ekskluzivno za RockOff.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!