Novosti

Natjecanje Papandopulo – Svečani koncert

Svečani koncert 3. hrvatskog natjecanja mladih glazbenih umjetnika Papandopulo održat će se u četvrtak, 30. listopada, u 19.45 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Završio 3. Papandopulo

Završeno je treće Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo koje se u Zagrebu održavalo od 29. rujna do 3. listopada 2014. pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića i u organizaciji Instituta Hrvatske glazbe i Hrvatske radiotelevizije.

Nina Badrić ponovno broj 1

I ovaj put, u tjednu od 26. rujna do 2. listopada, najčešći odabir radijskih urednika ponovno je bila pjesma Vjetrenjače koju izvodi Nina Badrić.

Silente, Mjuzikl i Radio Luksemburg otvaraju RockOff festival!

Seriju koncerata RockOff festivala u Malom pogonu zagrebačke Tvornice ovog će petka, 3. listopada, započeti Mjuzikl, Radio Luksemburg i Silente.

3. Natjecanje Papandopulo

Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo održat će se od 30. rujna do 3. listopada u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u kategorijama violončela, kontrabasa, gitare i udaraljki. Finale natjecanja održat će se u petak 3. listopada uz proglašenje nagrađenih u 18.00 sati.

Nina Badrić s 'Vjetrenjačama' prva na HR TOP 40

U tjednu od  19. do 25 rujna dogodila se velika promjena na službenoj nacionalnoj listi radijskih singlova. Nakon što je Vatra punih 25 tjedana s Tangom vladala domaćim eterom, ovaj je put njihovo mjesto zauzela Nina Badrić sa svojim najnovijim singlom Vjetrenjače.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!