Novosti

2. Revija Urbane KulturE – EVO RUKE!

Koncertom Acoustic Bang u četvrtak, 11. lipnja u splitskom Đardinu počinje nacionalna smotra hrvatskih izvođača urbanih glazbenih stilova u rasponu od popa do jazza. 2. Revija Urbane KulturE – EVO RUKE!

Massimo, Pravila igre i Boris Novković na vrhu HR TOP 40

Nakon što je prošlog tjedna bio broj 1 na službenoj nacionalnoj top listi domaćih radijskih singlova, Massimo s pjesmom 1 dan ljubavi nastavlja istim tempom.

Massimo i '1 dan ljubavi' osvojili HR TOP 40

Protekli tjedan bio je vrlo uspješan za Massima koji je s pjesmom 1 dan ljubavi uspio osvojiti srca publike, ali i radijskih urednika i zauzeti sami vrh službene liste domaćih radijskih singlova

Repassage pobjednik finala ožujka HR demo kluba

Swing jazz sastav Repassage glatko je uplovio u završnicu HR demo kluba. Bend koji svira neuobičajeni žanr za hrvatske prilike unio je u Mali pogon Tvornice kulture odličnu energiju.

HR TOP 40: Boris Novković opet broj 1

Boris Novković i prošlog je tjedna harao hrvatskim radijskim eterom i s najnovijim singlom Reci mi stigao do najvećeg broja slušatelja u zemlji.

Boris Novković s novom pjesmom izravno na broj 1 HR TOP 40

Službena lista radijskih singlova koja mjeri popularnost aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave), donosi iznenađujući plasman za novu pjesmu Borisa Novkovića.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!