Novosti

Massimov '1 dan ljubavi' i dalje na vrhu hr top 40

Posljednji tjedan u travnju nije donio promjenu na vrhu službene nacionalne liste domaćih radijskih singlova.

HR TOP 40: Boris Novković opet broj 1

Boris Novković i prošlog je tjedna harao hrvatskim radijskim eterom i s najnovijim singlom Reci mi stigao do najvećeg broja slušatelja u zemlji.

Boris Novković s novom pjesmom izravno na broj 1 HR TOP 40

Službena lista radijskih singlova koja mjeri popularnost aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave), donosi iznenađujući plasman za novu pjesmu Borisa Novkovića.

Brojni glazbenici ustali za glazbu!

Moto 'Ustani, zauzmi se. Za glazbu!' širi se po cijeloj Hrvatskoj – uz renomirane domaće autore i izvođače, u kampanju glazbeničkih udruga HDS-a, HDS ZAMP-a, HGU-a i HUZIP-a, potaknutu WIPO-ovom inicijativom, uključili su se i ostali čimbenici glazbene industrije, od vlasnika izdavačkih kuća preko producenata i ton majstora, pa do glazbenih novinara i kritičara.

Elementalu opet broj 1

Elemental je i dalje na samom vrhu HR TOP 40. Tako je pjesma Goli i bosi u tjednu od 13. do 19. ožujka  ponovno bila  najuspješniji aktualni radijski singl domaćeg etera.

Elemental i dalje prvi na HR TOP 40

Simpatična ekipa iz Elementala i ovog puta ima razloga za veselje jer su s pjesmom Goli i bosi ponovno dospjeli na sami vrh službene nacionalne liste radijskih singlova.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!