Novosti

Elementalu opet broj 1

Elemental je i dalje na samom vrhu HR TOP 40. Tako je pjesma Goli i bosi u tjednu od 13. do 19. ožujka  ponovno bila  najuspješniji aktualni radijski singl domaćeg etera.

Vanna na vrhu HR TOP 40

U tjednu od 20. do 26. veljače na samom vrhu službene nacionalne liste radijskih singlova dogodio se preokret: Vanna je s pjesmom Probaj zauzela vodeću poziciju

The Answer u mjesečnom finalu HR demo kluba

Pop soul funk glazba s elementima bluesa i rocka obilježila je 14. tjedan biranja mladih i neafirmiranih autora u HR demo klubu. Naime, bend koji sjajno, a nepretenciozno svira taj žanr – The Answer – prenio je okupljenima u Klubu.

Tony, Vanna i Massimo top 3 na HR TOP 40

Tjedan od 13. do 19. veljače nije donio promjene na prva tri mjesta službene nacionalne liste radijskih singlova.

4. Papandopulo

Od 25. rujna do 2. listopada održat će se četvrto po redu Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo.

Tony i dalje vodeći, Vanni visoki broj 2 na HR TOP 40

U tjednu od 6. do 12. veljače na tronu službene liste radijskih singlova ponovno je Krik Tonyja Cetinskog, a kao novi ulaz upisala se Vanna, koja je u prvom tjednu emitranja s pjesmom Probaj stigla na visoki broj 2.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!