Novosti

Vatra, Songkillersi i Psihomodo pop na vrhu radio valova

Radijski urednici i publika u tjednu od 14. do 20. studenog odlučili su da će titulu najemitiranije pjesme ponovno odnijeti Vatra i Saturn.

Autorski koncert Đele Jusića

Hrvatsko društvo skladatelja i Cantus d.o.o. sa zadovoljstvom Vas pozivaju na autorski koncert  Đele Jusića Bokunić dubrovačkog srca u srcu Zagreba.

Vatra se vratila na vrh HR TOP 40

Tjedan od 31. listopada do 6. studenog donio je preokret na vrhu službene nacionalne liste radijskih singlova. Najemitiranija pjesma bila je Saturn grupe Vatra, koja je ponovno preuzela tron HR TOP 40.

Nenad Marčec: 'Konačno će i naši glazbenici zarađivati na Internetu'

U tjednu velikih i važnih objava, kako za autore, tako i za ljubitelje glazbe, Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a, izdvojio je vremena da pobliže objasni što točno donose potpisi ugovora s YouTube servisom, kao i dolazak Google Play Music usluge.

Rezultati natječaja 62. Zagrebačkog festivala!

Stručni žiri Zagrebačkog festivala odabrao je 23 nove skladbe koje će se predstaviti na nadolazećem, 62. izdanju festivala, 16. siječnja 2015.

'Saturn' sve bliži 'Vjetrenjačama'

Nakon što su s Tangom 25 tjedana vladali službenom nacionalnom listom radijskih singlova, Vatra i dalje ne posustaje, dapače, ovaj su put sa svojom najnovijom pjesmom Saturn stigli na visoko drugo mjesto.

Povežimo se!

Serijal "Naši dani"

Naši dani – priče o hrvatskom rocku. Kako bi priča bila dobra, pred kamerom smo razgovarali s protagonistima – glazbenim zvijezdama, diskografima, menadžerima, novinarima, kritičarima, javnim djelatnicima koji imaju zanimljiv pogled na hrvatski rock. Pogledajte čije sve kockice čine mozaik!